DET HELE STARTEDE MED ET SPØRGSMÅL:

”Hey Kim, når nu du kan reparere skader på aluminiums fælge, kan du så også reparere skader på aluminiumsrammer på vinduer?”.

Mere end 25 års erfaring

1999: Kim Ravn startede ChipsAway Frederica. Målet var at servicere bilbranchen ved at reparere små lakskader på biler, samt skader på aluminiums fælge. Kort efter opstart mødte Kim Ravn en glarmester som stillede spørgsmålet om Kim også kunne reparere en aluminiumramme på et vindue. Efter et par forsøg kunne Kim Ravn meddele, at det var muligt. Nyheden spredtes hurtigt fra mund til mund og snart blev Kim Ravn kontaktet af tømrervirksomheder, glarmestre og byggefirmaer, som ønskede at få repareret aluminiumsskader. En ny branche var grundlagt.

2008:  ChipsAway Fredericia skifter navn til Mobilmaler.dk. Serviceydelserne inden for bilbranchen blev overdraget til dygtige samarbejdspartnere, så Mobilmaler.dk kunne fokuseres 100% på serviceydelser inden for byggebranchen.

2019: Simon Rasmussen blev medejer. Selskabet blev omdannet til et anpartsselskab og har nu navnet Mobilmaler ApS.

Vores værdier er grundlaget for vores succes

Det er vigtigt for os, at vores kunder, kunders kunder og vi som medarbejdere er tilfredse. Vi har derfor tre vigtige værdier:

Grundig: Det betyder for os, at resultatet af vores arbejde skal være af høj kvalitet, så vi tjekker altid en ekstra gang om alt er som det skal være – og så rydder vi op efter os selv.

Ordentlig: Det betyder for os, at vi er ærlige, respektfulde og føre en god dialog med dem vi kommunikere med. Det betyder også, at vi behandler hinanden og andres ejendom med respekt og erkender det, hvis vi laver fejl.           

Tænker langsigtet: Det betyder for os, at vi skal bygge vores forretning på langvarige relationer og langtidsholdbare løsninger for alle parter.

Garanti

Vores erfaring er grundlaget for, at vi med 100% sikkerhed ved vi kan give 10 års garanti på vedhæftning og farveægthed.

Vores team

Kim Ravn

Partner / Grundlægger
kimravn@mobilmaler.dk
+45 28 19 52 54

Simon Rasmussen

Partner
simon@mobilmaler.dk
+45 21 46 40 38

Mads

+45 93 60 59 43

Helle

helle@mobilmaler.dk
+45 93 93 52 54

Ib

+45 93 60 52 54